5 důvodů, proč si vybrat Castelli

Tagy:
5 důvodů, proč si vybrat Castelli>


1. Absolutní špička v cyklooblečení, která udává trendy

Značka patří mezi absolutní špičku v cyklooblečení už od roku 1876, kdy přineslo Castelli do cyklistického oblečení nový styl a inovaci. V té době šila společnost cyklistické oblečení na míru pouze cyklistickým šampionům a každému z nich vždy nabídla individuální a kreativní přístup. 

„Oblékáme šampiony - buďte jedním z nich." To je motto, podle kterého se řídí Castelli dodnes. Značka stále klade při výrobě cyklistického oblečení důraz na kvalitu a inovace a svoje produkty nabízí už nejen profesionálním cyklistům, tak i těm, kteří se věnují cyklistice ve volném čase a potrpí si na kvalitní materiály. Už dávno tedy neplatí, že by značka nabízela oblečení pouze pro světovou závodní cyklistiku. 


2. Průkopník v oblasti cyklistického oblečení

Do světa cyklistiky přinesla značka Castelli novinky jako je přiléhavé oblečení, jelenicová vložka, límec se zipem nebo kapsy na zadní straně dresu a ne nadarmo je proto společnost přezdívána revolucionářem ve světě závodní cyklistiky. 

Castelli začalo také jako první využívat materiál LYCRA®. Jedná se o značkové polyuretanové vlákno, jehož hlavním poznávacím znamení je jeho vysoká pružnost. 

Nové postupy, technologie a inovace se Castelli snaží do světa cyklistického oblečení přinášet dodnes. Mezi legendárními výrobky Castelli najdeme třeba oblečení označené jako SUPERLEGGERA, vyrobené z materiálu, který se pyšní svou lehkostí. Štítkem ROSSO CORSA pak Castelli označuje výrobky nejvyšší kvality.

3. Vodoodpudivé a prodyšné materiály

Castelli využívá nanotechnologií při nejen při výrobě výrobě extrémně lehkých, ale také i vodoodpudivých nebo prodyšných materiálů. Pro skvělou regulaci vlhkosti a odvod potu slouží materiál micro-piqué

Mezi vodoodpudivé a větruvzdorné dresy z nabídky Castelli patří například dres GABBA ROS. Z přední strany dres mírně zatepluje a je voděodolný díky exkluzivnímu materiálu GORE-TEX INFINIUM™ 205 Warm. 

Tip: Cyklistou můžete zůstat i po sesednutí z kola díky bavlněným tričkům pro ženy i pro muže. 


4. Kvalitní cyklistické oblečení s mnoha vychytávkami

V nabídce Castelli si vyberou i ti nejnáročnější zákazníci. Na našem e-shopu najdete jak různé střihy, materiály, tak i barvy cyklistického oblečení Castelli. V nabídce naleznete klasické tmavší barvy, ale i výrazné kousky s reflexními prvky – v tmavé i výrazně barevné verzi vyrábí Castelli například cyklistický dres A BLOCCO, který se pyšní hned několika přednostmi. 

Tento dres je vyroben z tkaniny ProSecco Micromesh, která se postará o vynikající odvod vlhkosti. Boční panely dresu obsahují síťovinu, která umožňuje odvod tepla a zajišťuje tak tepelný komfort i za horkého počasí. 

Rukávy dresu jsou vyrobené z flexibilní tkaniny Velocity Rev2, díky čemuž velmi dobře přilnou k tělu a neomezují pohyb. Nechybí ani celopropínací zip YKK® Vislon®, který je lehčí než klasické kovové zipy a snadno se rozepíná i zapíná během jízdy. 

Castelli dresy jsou mimo jiné vybaveny i třemi kapsami na zadní straně dresu, přičemž střední z nich obsahuje extra strečovou vložku a reflexní panel. Ve spodní části jsou umístěny silikonové části tak, aby dres dobře držel. 



5. Spolupráce Castelli s TOP týmy ve světě cyklistiky

V současnosti Castelli podporuje a spolupracuje s cyklistickým profesionálním týmem Garmin-Cervélo. Díky tomuto spojení vzniká mnoho nových nápadů a myšlenek a, které jistě přinesou další spoustu inovací do světa kvalitního cyklistického oblečení.

Tip: Při výběru oblečení Castelli dávejte pozor na správný výběr velikosti. Italové mají běžně drobnější postavu a proto může být oblečení této značky menší, než jsme zvyklí. Doporučujeme zvolit velikost o jedno až dvě čísla větší.