5 důvodů, proč zvolit Scott

Tagy:
5 důvodů, proč zvolit Scott>

Chystáte se zahájit novou sezónu a trochu obměnit váš cyklistický šatník? Poohlížíte se po značce, která vám nabídne kvalitní materiály, ale zároveň zajistí i pohodlí? Sepsali jsme pro vás pět důvodů, proč zvolit značku Scott, která vám kromě komfortu nabídne i dobrý poměr ceny a kvality, jednoduchý a efektivní design a spoustu vychytávek, které ocení jak začínající, tak profesionální cyklisté. 

1. Jednoduchý design a spousta vychytávek

Cyklistické oblečení značky Scott si zamilujete především, pokud patříte mezi milovníky jednoduchého designu, ale neobejdete se ani bez užitečných vychytávek. Cyklistické dresy Scott disponují tzv. semi-autolock celopropínacím zipem, který zajistí, že zip zůstane v požadované poloze a nebude se tak samovolně rozepínat. Díky silikonu na pružném dolním lemu zůstává dres stále na svém místě. Síťované části zajišťují výborný odvod vlhkosti. Na menší nezbytnosti zase skvěle poslouží kapsy na zadní straně dresu. 


2. Šlápněte do toho i za deště a za větru 

Představoval pro vás vítr nebo déšť záminku k tomu jízdu na kole vynechat? Díky materiálu DRYOzone nepřízeň počasí porazíte raz dva. Vyzkoušejte některou z bund Scott, která vyniká svojí odolností jak proti vodě, tak proti větru. 

Díky materiálu DRYOzone, ze kterého jsou bundy Scott vyrobeny, už se nemusíte obávat ani promoknutí oblečení. Déšť po vodoodpudivém na nejsvrchnější vrstvě materiálu steče a nenasákne tak vlhkost dovnitř. Materiál DRYOsphere se stane vašim pomocníkem hlavně při nepříznivých povětrnostních podmínkách. Dokáže si poradit ale i s deštěm díky ochranné prodyšné bariéře.

3. Volný pohyb díky materiálu DUROxpand

Máte občas pocit, že se v cyklistickém oblečení nemůžete pořádně hýbat, je vám těsné a nepruží? Chybou většinou nebývá jen výběr nevhodné velikosti či špatně padnoucího střihu. Na vině může být často materiál. Cyklistické dresy a kalhoty Scott vám však radost z pohybu na kole nevezmou. Díky materiálu DUROxpand, který pruží do čtyř stran, umožňují dresy a kalhoty Scott volný pohyb, což oceníte zejména při delších výpravách. Oblečení se tak snadno přizpůsobí vašemu tělu.

4. Jízda v suchu a pohodlí s materiálem DYROxcell

Propocené oblečení, které vás začne studit na těle, na pohodlí během jízdy rozhodně nepřidá a navíc si koledujete o prochladnutí. Lámete si hlavu nad tím, jak tuhle nepříjemnost vyřešit? Opět je třeba nepodcenit výběr vhodného materiálu. Cyklistické oblečení Scott nabízí pohodlí díky rychleschnoucímu materiálu DRYOxcell, který schne rychleji než běžné materiály a navíc nenasakuje vlhkost.

A jak že to celé vlastně funguje? DRYOxcell je založen na rychleschnoucí technologii, která odvádí vlhkost přímo od pokožky a rozptýlí ji přes větší plochu materiálu. Proces odpařování se tak urychlí a vaše oblečení zůstane mnohem déle suché. 


5. V nabídce si vybere opravdu každý

Značka Scott nabízí cyklistické oblečení vyrobené z různých materiálů, střihů, designu i barevných provedení. Preferuje spíše cyklistická bavlněná trička? V naši nabídce dresů od značky Scott najdete i trička z organické bavlny v několika barevných provedeních, která se hodí pro univerzální využití. Je jen na vás, čím svůj cyklistický šatník na letošní sezónu obohatíte. Novinky tohoto roku si můžete prohlédnout přímo na našem e-shopu.