5 důvodů, proč se vyplatí investovat do značky UYN

Tagy:
5 důvodů, proč se vyplatí investovat do značky UYN>

Horké letní počasí může někdy jízdu na kole pořádně znepříjemnit. Často však bývá na vině hlavně nesprávný výběr cyklistického oblečení. S nepříjemnými podmínkami a teplotami si dokáže poradit například kvalitní cyklo oblečení italské značky UYN, které kombinuje italský design a patentované materiály. Pojďme si ho dnes vzít pod lupu a podívat se na to, proč se do něj vyplatí investovat.

1. Láska na první dotek

“Uvolni svoji přirozenost”, to je motto značky UYN. Proč tomu tak je, zjistíte už na první dotek. Znáte ten pocit, kdy během pár sekund zjistíte, že právě držíte v ruce cyklistické oblečení z velmi kvalitního materiálu? Rozdíl poznáte téměř hned, a to nemusíte oblečení ani oblékat, abyste se přesvědčili na vlastní kůži. 


Dresy značky UYN jsou vyrobeny z elastického materiálu, který dokonale kopíruje postavu a zajišťuje maximální aerodynamiku. Na zadní části dresu nechybí ani mikro-perforace pro lepší termoregulaci a odvádění potu.

2. Exkluzívní balení

Kdo by to byl řekl, že rozbalování sportovního oblečení může být zážitek? Pokud si objednáte oblečení od značky UYN, můžete se těšit na exkluzivní balení, kde najdete veškeré informace o použitém materiálu, vlastnostech i o samotné značce. To vše navíc v profesionálním grafickém zpracování. Pokud hledáte nejvyšší kvalitu, se značkou UYN nešlápnete rozhodně vedle. 



3. Přírodní antibakteriální vlákno pro maximální komfort

Značka UYN se odlišuje nejen svým balením, ale také použitím speciálního rostlinného vlákna NATEX, které na výrobu oblečení používá. Vlákno se vyznačuje svými antibakteriálními vlastnostmi, díky kterým snižuje tvorbu zápachu. Navíc schne o 50 % rychleji a je o 25 % lehčí než jiné materiály.

Materiál výborně transportuje pot a daleko rychleji schne. Jízdy v letním počasí tak už nemusí být vaším nepřítelem, ale můžete si je užít opravdu naplno. 

Materiál AIRNEX zase zachytává teplo a vytváří účinný izolační efekt. Navíc jde o zcela udržitelný materiál, který je vyroben ze zbylého materiálu vznikajícího při výrobě produktů UYN. Díky tomu dospěla značka UYN k výrobnímu procesu s nulovým odpadem. 

4. Dejte sbohem nepohodlným švům!

Překáží vám u cyklistického oblečení nepohodlné švy? Tuhle starost můžete s oblečením od UYN hodit za hlavu. Značka totiž používá opravdu jen nutné minimum švů a jízdu na kole (či jiné sporty) posouvá na mnohem vyšší level. Díky velmi pružnému materiálu navíc nebrání v pohybu. 


Další výhodou je, že pod dresy UYN není potřeba nosit již žádné spodní prádlo Nemusíte se tedy obávat, že vám investice do značky UYN udělá výrazně větší čáru přes rozpočet než u jiných značek.



5. Výroba bez odpadu

Záleží vám na tom, jak značka přistupuje k životnímu prostředí? Udržitelnost a ekologické řešení patří mezi jednu z priorit značky UYN. Není tedy divu, že UYN získala mezinárodní certifikát OEKO-TEX. Díky tomuto ocenění si můžete být jistí, že společnost při výrobě splňuje ta nejpřísnější kritéria udržitelnosti. 

UYN vyvinula dokonce i speciální technologii, která dokáže zachytit až sto miliónů mikroplastových vláken ročně. Na výrobu svých produktů využívá hlavně přírodní vlákna a upravuje je tak, aby se snížilo rozptylování mikroplastů.