5 důvodů, proč si vybrat značku Alé

Tagy:
5 důvodů, proč si vybrat značku Alé>

Italská značka Alé je mezi cyklisty oblíbená nejen díky svým výrazným designům a velmi pohodlnému materiálu, ale vyniká i dalšími vychytávkami a použitými technologii, se kterými se jízda na kole stává zážitkem. Pojďme se společně podívat na pět hlavních důvodů, proč by oblečení značky Alé rozhodně nemělo chybět ve vašem cyklistickém šatníku.  


1. Prémiová značka vhodná i pro hobby cyklisty

Italská značka Alé, která se zrodila v roce 2013 ve Veroně, rozhodně nepatří jen do šatníků profesionálních cyklistů. Značka je spojená s legendou cyklistiky  – jejím zakladatelem, kterým je profesionální belgický cyklista Eddy Merckx. 

V nabídce cyklistického oblečení Alé najdete opravdu široký výběr cyklo oblečení jak pro začínající, tak pro pokročilejší cyklisty, kteří si potrpí na kvalitu a pohodlí. S “Alečkem” se nemusíte obávat toho, že se vám oblečení pár měsíců po jeho zakoupení zničí, potrhá nebo ztratí prodyšnost. 

Celý proces výroby oblečení od návrhu po expedici probíhá výhradně v Itálii v závodě nedaleko Verony s vlastním krejčovským oddělením a moderní výzkumnou laboratoří. Svou zpětnou vazbou přispívají k vývoji nových dresů profesionální i amatérské týmy.

2. Extravagantní motivy pro ty, které se chtějí odlišit

Když se řekne Alé, většina cyklistů si značku automaticky spojí s neotřelými designy, které hned na první pohled zaujmou. Pokud jste typ cyklisty, který se nebojí výrazných vzorů a barev, sáhněte třeba po cyklistickém dresu MEXICO, PR_R KENYA, PR-R TATOO nebo VERSILIA, díky kterým jednoduše ukážete svoji osobnost i na kole. 

Pro ženy, které se nebrání extravaganci, zase doporučujeme dresy TIGER LADY nebo SKULL LADY. Na jarní vlnu se zase můžete skvěle naladit díky dresům VERSILIA LADY, BUTTERFLY LADY nebo FIORI LADY

V naší nabídce Alé dresů najdete i střídmější designy, které nabízí například dresy DELTA, STARS nebo COLOR BLOCK. Z ženského oblečení pak jde především o dresy CRYSTAL LADY nebo COLOR BLOCK LADY

3. Laserem střižené rukávy a další vychytávky

Ne nadarmo se říká, že střih Alé dresů je vaší druhou kůží. Dresy jsou ušité ze třech různých látek pro maximální funkčnost. Pro každý kus oblečení jsou použity inovativní látky tak, aby uspokojily požadavky každé části těla. 

Laserem střižené rukávy zajišťují perfektní přilnavost a díky silikonovému ukončení zůstává dres po celou dobu jízdy na svém místě. Dresy jsou extrémně lehké a prodyšné a obsahují antistatickou tkaninu Rap Dry Carbon na zádech, kde nechybí tři kapsy. Hodí se i do teplejšího počasí díky speciální UV ochraně a regulaci vlhkosti.

Cyklistické kalhoty jsou zakončeny pohodlným silikonovým lemem a mají měkký dvojitý pás z elastické tkaniny. Vložky v cyklistických kalhotách vždy zohledňují dámskou a pánskou anatomii. Pro dámy i pány nabízí Alé cyklistické vložky ve špičkové kvalitě, které jsou vyrobeny z elastického mikrovlákna. Vložka je po celém svém povrchu prodyšná tak, aby zajišťovala maximální komfort během jízdy. 

4. Skvělá viditelnost díky bezpečnostním prvkům

Nejen výrazné barvy jsou poznávacím znamením cyklistického oblečení Alé. Značka si potrpí i na bezpečností reflexní prvky, díky kterým budete nepřehlédnutelní. 

Důkazem toho je například cyklistická větruodolná bunda IRIDESCENT WINTER, kterou oceníte zejména v nepříznivém počasí. Zářivý a reflexní větruodolný materiál dodává této bundě "chameleonský" vzhled a díky tomu i výjimečnou noční viditelnost. Tkaninu pokrývají mikrosféry ze skla a bunda je tak nepřehlédnutelná i za tmy. 

Reflexní prvky najdete jak na dresech a bundách, tak i na kalhotách nebo doplňcích. 

5. Značka, která má i ženskou duši


Značka Alé je známá tím, že podporuje spoustu profesionálních ženských týmů. Díky tomu věnuje dámské kolekci opravdu nadstandardní péči. Alé vyvinulo například vlastní cyklistické vložky, které jsou navržené speciálně pro ženy. Stejně tak se zaměřuje na vývoj střihů a detailů navržených právě pro ženské tělo. V kolekci Alé nechybí ani důraz na design a spousta módních barev, které si ve světě cyklistické módy rozhodně zaslouží vaši pozornost.