5 důvodů, proč vás značka Monton překvapí

Tagy:
5 důvodů, proč vás značka Monton překvapí>

1. Kombinace materiálů DeanDot a DeanSilk pro maximální komfort

Dresy Monton jsou vyrobeny z dvojice kvalitních materiálů DeanDot a DeanSilk, které zajišťují prodyšnost a pohodlí při jízdě na kole.  Materiál DeanDot tvoří měkká tkanina, která odvádí pot, má chladící funkci a antibakteriální účinky díky speciálním bambusovým vláknům. Prémiová měkká tkanina DeanSilk zase zajistí, aby se dres natáhl a perfektně seděl na těle. 


2. Vzory a barvy, které sluší každému

Příjemné a zemité barvy, ze kterých si vybere každý a nechybí ani vzory pro ty, kteří chtějí být na kole vidět. Ten pravý dres od značky Monton může mít každá žena i muž.

Pro milovníky jednoduchých, ale originálních designů doporučujeme například dres Desert, Beach, Forest nebo Iceberg. Dámy zase ocení dres Color Flow Lady nebo Water Flow Lady

Dáváte přednost vzorům? Vyzkoušejte dresy Scia. Pro dámy doporučujeme zase dresy Sunflower Lady, Leopard Lady nebo Flamingo Lady.  


3. Cyklo oblečení i pro drobnější postavu

Nesedí vám často i ty nejmenší velikosti cyklistického oblečení? Dresy Monton vám díky zúženému střihu budou padnout jako ulité. Díky elastickému materiálu sedí dresy skvěle na těle a zároveň nebrání volnému pohybu na kole. 

Ženy si mohou zvolit z velikostí od XS po XL, muži dokonce od velikosti S až po 3XL.


4. Praktické vychytávky

Oblečení Monton vyniká svojí prodyšností, lehkostí a antibakteriálním materiálem. Pohodlí vám zaručí bezešvé rukávy a silikonové zakončení dresů. Dres tak po celou dobu jízdy zůstane tam, kde má. Nechybí YKK® zip, který je známý svoji kvalitou nejen mezi cyklisty. Na dresech najdete i tři zadní kapsy a reflexní prvky pro bezpečnou jízdu. 

Stejně tak i cyklistické kalhoty Monton vám zajistí maximální pohodlí díky kombinaci vhodně zvolených materiálů, silikonovému ukončení nebo vysoce kvalitním pěnovým cyklovložkám, o kterých si rovnou povíme v dalším bodě.

 

Chcete pořídit oblečení Monton výhodněji? Prohlédněte si výhodné pánské a dámské sety na našem e-shopu. 


5. Ničím nerušená jízda díky kvalitním cyklovložkám

Značka Monton spolu s dalšími předními výrobci cyklooblečení jako je Castelli nebo Santini nabízí více druhů cyklovložek, díky kterým si užijete i hodně dlouhé trati, které si maximální pohodlí na kole přímo žádají. Zvolit si můžete buď cyklovložku Monton Dolomiti PRO nebo Monton Urban+ Green. 

Cyklovložka Monton Dolomiti PRO je vyrobená z pěny s otevřenými buňkami. Skládá se ze dvou vrstev první vrstva vyniká svou elasticitou a při jízdě vám zaručí maximální ochranu. Druhá, o něco hrubší vrstva, vás při delší jízdě ochrání před odřeninami. Prodyšnost a rychleschnoucí materiál jsou samozřejmostí. 

Cyklovložku Monton Urban+ Green ocení zejména začátečníci, kteří nejezdí déle než 4 hodiny denně. Její anatomicky tvarované ventilační kanály podporují krevní oběh i nejvíce namáhané části sedacích svalů.

Nezapomínejte, že pod cyklistické kalhoty už spodní prádlo nepatří a naopak tato kombinace může způsobit zdravotní problémy nebo nepohodlí. Cyklovložky jsou proto designované pro přímý kontakt s pokožkou a kratší jízdy tak zvládnete i bez ochranného krému, který bývá jinak častou nutností.

Jak si vybrat správnou cyklovložku se dočtete také v tomto článku.