5 důvodů, proč vyzkoušet zimní kolekci Gobik

Tagy:
5 důvodů, proč vyzkoušet zimní kolekci Gobik>

Mladá španělská značka Gobik vznika teprve nedávno v roce 2010. Značku bezpečně poznáte díky výrazným barvám a čistým liniím. Letošní zimní kolekce slibuje ten nejlepší výkon v nejtěžších povětrnostních podmínkách. Proč by neměla tato značka chybět ve vašem zimním cyklo šatníku?

1. Jedinečný design

Každý, kdo se cítí ve světě cyklistiky jako ryba ve vodě, pozná oblečení od značky Gobik hned na první pohled. Čisté linie, výrazné barvy a široká nabídka unisex dresů, které sluší snad opravdu každému, patří mezi hlavní poznávací znamení značky. Oblečení působí minimalisticky a ocení ho zejména ti, kteří nevyhledávají extravagantní vzorované kousky, ale přesto chtějí na kole zazářit. Za nás je to láska na první pohled!

2. Záruka kvality

Značka Gobik používá na výrobu cyklooblečení ty nejkvalitnější materiály jako jsou větruodolná a voděodolná Membrána DVStretch™ od spoločnosti Event® nebo extrémně jemná merino vlna, která zajišťuje dokonalou regulaci tělesné teploty bez ohledu na počasí. Gobik se navíc zavázal k trvalému a udržitelnému rozvoji s použitím těch nejvhodnějších materiálů.

3. Voda a vítr nemusí být nutně nepřátelé

Také vás od jízdy na kole často odradí vítr a déšť? Dresy Gobik obsahují membránu DVStretch™ od společnosti Event®, která poskytuje ochranu proti větru i odolnost proti vodě a zároveň zaručuje dobrou prodyšnost a pružnost. Hodí se tak skvěle pro pravidelné výlety a tréninky.


4. Zůstaňte v teple

Gobik využívá prémiové materiály pro maximální pohodlí při jízdě i za chladného počasí. V nabídce najdete například funkční trika vyrobené z oblíbené Merino vlny, která je známá svoji úžasnou schopností termoregulace a odvodu vlhkosti od těla. 

Zateplená cyklistická bunda ARMOUR THERMAL vužívá na vnější plášť materiál Polartec® Neoshell®, který se vyznačuje svoji nepromokavostí a prodyšností. 

Z naší nabídky kalhot značky Gobik doporučujeme vyzkoušet kalhoty LIMITED 5.0 K10 se šlemi. Obsahují cyklovložku K10 s dvojitou hustotou a bakteriostatickou tkaninu E.I.T Carbonium Flash. 

5. Patentovaná vychytávka Gobik Retention System, díky které nic neztratíte

Už vás nebaví se během jízdy neustále strachovat, zda vám náhodou za jízdy něco nevypadne z kapsy na silnici? Gobik Retention System je patentovaná vychytávka na dresech, která zaručí maximální bezpečí vašim cenostem. Můžete se spolehnout, že vám nic nevypadne, ať už jedete na silničním kole nebo MTB.