Ze zákulisí natáčení nové kolekce Holokolo Elite

Tagy:
Ze zákulisí natáčení nové kolekce Holokolo Elite>

Před pár týdny se náš slovenský a český tým Holokolo vydal do oblasti Pezinok poblíž Bratislavy. Do zdejších vinic  a lesů jsme se vydali natáčet naši novou kampaň, která má ukázat, že cyklistika je opravdu pro každého a zároveň představit naši novou kolekci Holokolo Elite. Jak takové natáčení kampaně vlastně vypadá? Přinášíme krátkou reportáž i s várkou fotek ze zákulisí. 

Dresy Holokolo Elite si poprvé měli možnost vyzkoušet herci, kteří zazářili v naší kampani. Volnočasoví cyklisté na kolech i elektrokolech, profíci v pelotonu nebo také rodina na horských kolech  – tak takhle vypadalo herecké obsazení nové kampaně. Různé postavy i věk, odlišná výkonnost. Skvělý pocit z jízdy na kole si totiž může dopřát opravdu každý a fyzička, věk ani váha by neměly představovat limit. 

Materiál a střih, který pasuje na každý typ postavy – to je “heslo” nové kolekce Holokolo Elite, která přichází na trh s desítky různých designů, splňuje ty nejnáročnější požadavky a navíc je cenově dostupná. Dresy jsou navrženy pro co nejvyšší komfort se zaměřením na mimořádnou prodyšnost, lehkost a pružnost. Samozřejmostí je velmi příjemný materiál a střih, který pasuje na jakýkoliv typ postavy.

Na (elektro)kolo stylově při každé váze a velikosti

Je pondělní odpoledne a my se scházíme s prvními účastníky natáčení. Na místo doráží dva starší cyklisté na elektrokolech a rovnou mění svoje oblečení za dres z kolekce Holokolo Elite a cyklistické kalhoty. Spolu s týmem kameramanů a režiséra se přesouváme k vinicím pár kilometrů od Areálu zdravia Rozálka v Pezinku. Oba účastníci jsou nadšení a na natáčení se těší – kdo by to byl řekl, že si jednoho dne volnočasoví cyklisté na elektrokole zahrají v reklamě na cyklistické oblečení? 

„Na elektrokole jsem vždy musel jezdit v obyčejném bavlněném tričku a kalhotách, protože téměř žádná z cyklistických značek nevyráběla moji velikost,” svěřuje se nám před natáčením jeden z jezdců, který nosí běžně velikost 6 XL. I to ukazuje nová kampaň Holokolo – velikosti máme skutečně pro každého. 



Tip: V nabídce nové kolekce Holokolo Elite najdete opravdu širokou škálu velikostí. Dámy si mohou vybrat od velikosti XS až po 2XL, pánové dokonce od velikosti S až po 6XL. Dresy jsou navíc díky aerodynamickému střihu přizpůsobeny tak, aby padly na jakoukoliv postavu. Kila navíc tedy rozhodně nejsou překážkou, která by vám měla bránit v tom, abyste si skvělý pocit na kole užili na sto procent.

Slaďte se v páru i při jízdě na kole

Blíží se pomalu podvečer a západ slunce. Na řadu přichází další scéna, tentokrát mladého páru na silničních kolech, která má uzavírat celé video. Na scéně se objevují Holokolo dresy ve veselých barvách i s výraznými vzory. Natáčení pro nás však ani zdaleka ještě nekončí. Stejně tak jako západ slunce si nemůžeme nechat ujít ani jeho východ ve vinicích, a tak nás další den čeká velmi brzký budíček.



Tip: Nová kolekce Elite nabízí spoustu tzv. matchymatchy designů a na kolo se tak snadno můžete sladit se svým parťákem. Pro ty, kteří jsou na kole rádi za hvězdu a neradi splývají s okolím, doporučujeme vyzkoušet třeba designy ALIVE nebo PASSIONATE. Naopak milovníky méně nápadných, ale zajímavých designů potěší například dresy SURPRISED, JOLLY, nebo KIND

Prémiový materiál s optimální regulací teploty (nejen pro profíky)

Začátek dalšího natáčecího dne se nese ve znamení budíčku před pátou hodinou ranní a setkání s prvními účastnicemi, které si zahrají ve scéně s dámským pelotonem. Zachytit dokonalý východ slunce na kameru není nic jednoduchého a proto na místo raději přijíždíme s celým týmem a prvními herci s předstihem, aby nám neunikl žádný krásný záběr. 

Nakonec se nám poštěstí a východ slunce ve slovenském Pezinku si užívají i ti, kteří zrovna nepatří mezi ranní ptáčata. Později na scénu přijíždí zbytek dámského pelotonu a pomalu se přesouváme za dalšími herci, kteří dostali roli v pelotonu pánském. 

„Je super, že jste vzali na natáčení skutečné cyklisty a také i ty větších velikosti. Doufám, že se inspirují i další značky,” říká jedna z účastnic natáčení, která se sama velmi aktivně věnuje jízdě na kole a cyklistické oblečení vybírá ve větší velikosti. 

Tip: Pokud si jízdu na kole chcete užít na maximum, bez vhodného cyklistického oblečení se neobejdete. Co když ale nechcete investovat tisíce do nové výbavy, ale rádi byste si pořídili co nejkvalitnější výbavu, která vás v jízdě nebude nijak omezovat? 

Dresy Holokolo Elite jsou vyrobeny z prémiové tkaniny DeanSilk, která zajišťuje optimální regulaci teploty s chladícím účinkem. Tkanina DeanSilk je známá díky své měkkosti, vysoké elasticitě a maximální prodyšnosti.



Vychytávky všude, kam se podíváte

Kamera, klapka a jedeme! Přesouváme se do vinařské obce Limbach a přichází na řadu scéna s pánským pelotonem. Nelehký úkol pro režiséra a kameramany zní jasně – ukázat co nejvíce detailů a vychytávek přímo za jízdy našich herců. A ti se rychlé jízdě po silničce rozhodně nevyhýbají, ba naopak, jsou na ni zvyklí. Díky našemu skvělému týmu ale výsledek vychází na výbornou a ve videu se nám podaří zachytit hned několik detailů i vylepšení nové kolekce Holokolo Elite.



Tip: Nové dresy z kolekce Holokolo vás překvapí třeba perfektně propracovanými detaily jako je YKK zip s lehkým jezdcem a efektním zakončením ve tvaru loga Holokolo, které je navíc překrytým látkou v oblasti krku a chrání tak cyklistu proti oděrkám. 

Dresům nechybí ani tři vyztužené zadní kapsy a speciální boční skrytá kapsa na zip. Italské silikonové zakončení MARC zase drží dres pěkně na místě během jízdy. Dresy vynikají svými vsazené rukávy, prodlouženou zadní délkou nebo reflexním bezpečnostním páskem na zádech.

Na kolo v kvalitním cyklo oblečení i s celou rodinou

Slunko pálí téměř jako v létě a na nebi nezůstává ani mráček. Našemu týmu se podařilo naplánovat natáčení i focení opravdu na jedničku, i když tomu zprvu předpověď dvakrát nenasvědčovala. Chystáme se na poslední scénku, kde zastává důležitou úlohu nejen naše skupinka cyklistů ztvárňující rodinku, která právě vyrazila na výlet na kolo, ale hlavní (ve videu neviditelnou) roli zastává i dron, který dodává našemu videu akci a úplně jiný pohled. 

Jakmile se z nebe spustí první kapky deště, náš tým je s natáčením u konce. Tomu říkáme opravdu perfektní načasování! Loučíme se s posledními herci a všichni se už  těšíme na výsledek. Jsme nadšení z naprosto skvělého výkonu všech herců, režiséra, kameramanů i fotografů, kteří do natáčení i focení dali opravdu maximum. 

Tip: Kvalitní cyklistické dresy nabízí značka Holokolo nejen pro dospělé. Cyklistickou výbavu s hravými a veselými designy si u nás vyberete i pro ty nejmenší. Dali jsme si záležet na hravých designech, ze kterých si vaše děti zaručeně vyberou. Propracované detaily a zářivé barvy si zamilují na první pohled. A sladit je můžete dokonce i s dresem pro dospělé! 



Prohlédněte si celou Holokolo Elite kolekci přímo na našem e-shopu. Objevte nové designy Holokolo Elite pro ženy i pro muže.