Největší prodejna s cyklooblečením na Slovensku

Tagy:
Největší prodejna s cyklooblečením na Slovensku>

Showroom se nachází v Bratislavě přímo na uzlu cyklotras. S výběrem Vám pomůže tým lidí, kteří rozumějí vlastnostem výrobků i potřebám cyklistů.

Návštěvníky tady přivítá otevřený prostor, zkušený personál a výběr produktů zvučných značek jako jsou například Alé, Castelli, Agu, Biotex, Scott anebo Santini. Navíc všechny produkty, které si klient prohlédne na e-shopu si tady může vyzkoušet, protože součástí prodejny je také sklad s výrobky, které jsou odtud distribuované do celé Evropy. Na zákazníky tu rovněž každý měsíc čekají unikátní soutěže o produkty.

Výběr je skutečně pestrý – co se týká designu, materiálů i cen. V prodejně Holokolo najdete vždy aktuální kolekce podle ročních období, ve velikostech od XS až po 7XL. Prodeji cyklooblečení se věnujeme více než 10 roků a také proto věříme, že cyklistika je zkrátka vášeň, bez ohledu na věk, či proporce...

Přijďte se o tom přesvědčit. Čekáme vás na adrese Pri vinohradoch 269/a, kde pohodlně zaparkujete ať už autem, nebo se svým kolem přímo v prodejně.