Jak si vybrat správnou lahev na kolo?

Tagy:
Jak si vybrat správnou lahev na kolo?>

Před zahájením jakékoli fyzické aktivity je důležité mít na paměti nejen správné oblečení, ale také věci, které vám umožní ji bezpečně a pohodlně provozovat. Jednou z těchto věcí je správná hydratace. Zabezpečení tekutin společně s nezbytnými minerály vám umožní jezdit celé hodiny a užívat si tak jízdu naplno. Jaká lahev však představuje nejlepší volbu? Pojďme se na to podívat trochu blíže a detailněji.

Lahve na kola, neboli bidony, mohou doma na policích zabírat hodně místa. Je to způsobené jejich rozmanitostí - nejen vizuální, ale také technickou. Při nákupu bidonu je důležité zaměřit se na svoje individuální potřeby. Lahve můžeme rozdělit do kategorií podle:

  • objemu
  • výrobního materiálu
  • konstrukce stěny
  • náustku
  • estetických vlastností

Značkou, která nabízí široký sortiment lahví, je kromě jiných i Camelbak. Uspokojuje rozmanité potřeby cyklistických dobrodruhů tím, že nabízí několik nejprodávanějších modelů. Mezi ty, které se najčastěji objevují v objednávkach našich zákazníků, patří Podium, Podium Chill, Podium Dirt Series a Podium ICE.

Lahve Camelbak - přehled nabídky

Camelbak Podium je hrdým zástupcem této řady, která splňuje základní kriteria použití bidonů. Je k dispozici v objemech 620 ml a 710 ml, a jeho nízká hmotnost vám umožní vzít si ho na jakékoli dobrodružství. Díky tomu, že je lahev Podium vyrobená z materiálu bez obsahu BPA/BPS/BPF, neabsorbuje chutě ani pachy! Tuto skutečnost stejně tak podporuje technologie iontů stříbra (Trustate Polypropylene), která brání růstu bakterií uvnitř.

V čem jsou ještě produkty Camelbak výjimečné? Náustkem s automatickým Jet Valve ventilem! V praxi to znamená, že pití z bidonu během jízdy je velmi pohodlné, při otevřeném náustku nic neteče a při čistění se dá rozebrat na menší části.

Dalším z oblíbených modelů je Podium Chill - dvojitá konstrukce stěny udržuje nápoje teplejší než v případě standardních bidonů! Stejně jako základní model Podium je k dispozici v objemech 620 ml a 710 ml. Uvnitř jeho stěn jsou ionty stříbra a náustek Jet Valve chrání před vytečením a zajišťuje pohodlí.

Podium ICE je starší bratr lahve Podium Chill, který udržuje nápoje v chladu až čtyřikrát déle než klasická lahev! Jak? Dvojité stěny modelu ICE obsahují chladicí látku. Během teplých dní doporučujeme přidat led, aby se izotonický nápoj uvnitř ochladil. 

Tento model je k dispozici v objemu 620 ml, je vyztužený ionty stříbra a má ergonomický náustek. Tento výrobek je ideální na letní a zimní kempy v teplejších částech světa!

Lahev Podium Dirt Series se hodí lidem, kteří se nebojí jezdit v náročném, a často rozmoklém terénu. Tento model kombinuje nejlepší vlastnosti lahve Podium s dalším prvkem - ochranou náustku. Je určený na horské aktivity, při kterých brání, aby se nám do pití dostalo bláto anebo jiné nečistoty. Obáváte se rozmoklého terénu, deště a prachu? Lahev Podium ze série Dirt je určená právě pro vás!

Značka Camelbak nabízí lahve, které se hodí nejen na cyklistiku, ale také na jiné aktivity. Veřejná doprava, joga, cesta do posilovny nebo do práce? Podívejte se na modely Eddy+ a Chute Mag!



Další bidony na kolo

Pokud chcete zůstat u své oblíbené značky, zvolit minimalizmus nebo lahev s logem cyklistického týmu, určitě u nás najdete to pravé! Sortiment Holokolo je dostatečně široký, aby vyhověl individuálním potřebám každého!

Nabízíme lahve oblíbených značek, jako jsou Elite, Tacx a Castelli. Na rozdíl od bidonů Camelbak jsou k dispozici v objemu 500 ml a splňují požadavky na základní vlastnosti cyklistických lahví.

Současný trh s bidony nabízí modely různých specifikací a estetických vlastností. Doufáme, že díky přehledu sortimentu Camelbak a dalších možností dostupných na Holokolo si budete moci vybrat ideální model pro vás!