• Vrácení do 30 dnů
  • Doprava zdarma od 1899 Kč

O autorovi

Bikepacking - jaké brašny vybrat?

Bikepacking - jaké brašny vybrat?

Bikepacking láká stále více lidí, kteří chtějí spojit cestování s fyzickou aktivitou na kole. Tento typ cestování nemá žádná omezení - bikepacking můžete provozovat na jakémkoli kole, na různé vzdálenosti, v různém terénu, s různými batohy a s cílem, který si sami stanovíte. Vyplatí se však vybrat správný batoh, který vám zajistí bezpečnost a pohodlí při plánovaném dobrodružství. Bikepacking - jaké brašny byste si měli vybrat, abyste se vrátili z výletu a řekli si: "Chci ještě jeden"?

Výběr šátku na krk a cyklistické čepice - příslušenství pro každého

Výběr šátku na krk a cyklistické čepice - příslušenství pro každého

Správné oblečení není jen otázkou pohodlí, ale také bezpečnosti a stylu. Při outdoorových aktivitách není důležitý jen výběr správného trička nebo šortek, ale také dalších doplňků oblečení. Ať už v chladnějších nebo teplejších dnech, vyplatí se věnovat pozornost šálám a čepicím. Jedná se o jednu z levnějších položek našeho šatníku,která je nezbytná! Dnes vám podáme pomocnou ruku - musí být výběr šátku na krk a cyklistické čepice složitý? Před vámi jsou doplňky pro každého cyklistu.

Jak si vybrat správnou lahev na kolo?

Jak si vybrat správnou lahev na kolo?

Před zahájením jakékoli fyzické aktivity je důležité mít na paměti nejen správné oblečení, ale také věci, které vám umožní ji bezpečně a pohodlně provozovat. Jednou z těchto věcí je správná hydratace. Zabezpečení tekutin společně s nezbytnými minerály vám umožní jezdit celé hodiny a užívat si tak jízdu naplno. Jaká lahev však představuje nejlepší volbu? Pojďme se na to podívat trochu blíže a detailněji.