CYKLISTOU NA PRVNÍ POHLED!>

Kvalitní volnočasové cyklo-tričko je záležitost srdeční, podobně jako cyklistika samotná, a taky  proto jsme se rozhodli vytvořit kolekci, která udělá přechod z cyklo oblečení do „běžného“ denního outfitu ještě plynulejší.  Vždyť kdo by nechtěl předvést svoji vášeň k jízdě na biku!

Vznikl tedy nápad vytvořit lifestylovou řadu - kolekci pro městský život cyklisty, která s vámi jednoduše prožije celý den. Tak vzniklo NU.by holokolo.

Náš vlastní kreativní tým dostal za úlohu navrhnout trička, která se budou hodit do kanceláře, školy i pro volný čas a dovolí vám zůstat ve spojení se svým oblíbeným sportem. Vzniklo 11 finálních  designů - některé jednoduché, jiné zase hravé, a samozrejmě, mysleli jsme také na fanoušky slavných závodů Grand Tour ?

Specialitou našich triček je také milý detail ve formě cyklo motta, které vám vždycky připomene radost z jízdy.

Stejně jako u dresů a ostatní výbavy, také v tomto případě jsme si dali záležet na kvalitě vyhotovení. Testovali jsme různé tvary triček, materiály, potisky, výšivky, aplikace. Každý produkt zkrátka prošel našima rukama, až jsme našli vhodné lokální dodavatele.

Chtěli jsme zkrátka, aby vám naše unisex trička dovolila vychutnat si vášeň z cyklistiky i po jízdě.

Tak který design je ten váš oblíbený?