SEZNAMTE SE, HOLOKOLO! Aneb JAK VZNIKLA NAŠE VLASTNÍ KOLEKCE

Tagy:
SEZNAMTE SE, HOLOKOLO! Aneb JAK VZNIKLA NAŠE VLASTNÍ KOLEKCE >

Každý kousek cyklovýbavy by měl řešit nějaký jezdcův problém. Funkčnost a kvalita právě na kole dostávají nový význam, který by měl být dostupný pro každého nadšence. Také to nás naučilo 10 roků zkušeností na trhu s cyklooblečením, ale i samotné rozhovory s našimi přáteli a s vámi, zákazníky.

S důrazem na tyto hodnoty tak vznikala i naše první vlastní kolekce cyklooblečení Holokolo. Každý produkt byl navržený s důrazem na trvanlivost, efektivitu a radost z jízdy. Nezáleží na tom, jestli jste profi závodník, anebo občasný jezdec.

Zimní kolekci jsme pro vás začali připravovat, jak jinak, v létě J Díky dlouholeté spolupráci  s výrobcem cyklooblečení, jehož produkty jsme sami testovali už několik roků, nebylo o spolupráci při výrobě pochyb. Výběr správných partnerů byl zkrátka klíčový.

S ohledem na detaily a osobitý přístup tak v naší centrále v Bratislavě vznikl také malý produktový tým složený z designéra, produktové specialistky, marketérů i cyklistů. Naším cílem bylo přinést na trh cyklooblečení skutečně pro všechny bikery - srdcaře. Kolekce tedy vznikala tak, aby se dala jednoduše sladit a střídat, a to „svoje“ si v ní našli nejen odvážnější klienti, ale také nadčasoví minimalisti.

kalhot s lacly a rukavic, které je možné libovolně kombinovat. Dresy najdete v 8 unisex prevedeních doplněné také o 1 čistě ženský střih, ve velikostech od XS až po 3XL. Je už jen na vás, co si vyberete.

Funkce snoubící se s nadčasovým designem, dostupná pro všechny – přesně taková by měla být značka oblečení Holokolo. Podívejte se na naši první vlastní kolekci tady a dejte nám vedět, jak se vám kouksy z ní líbí.