Jak vybrat cyklistovi ten správný dárek

Tagy:
Jak vybrat cyklistovi ten správný dárek>

Druhou adventní neděli máme úspěšně za sebou. Adventní věnce se svíčkami zútulňují naše domácnosti a spolu s vůňí jehličí, skořice a hřebíčku vytvářejí tu pravou vánoční atmosféru. Někteří už mají dárky připravené od října, jiní si počkali na Black Friday a potom jsme tu my, kteří dárky ještě stále koupené nemáme. Zůstaňte v klidu, stále vám zbývá ještě mnoho času na výběr toho správného dárku.

Osobně jsem si každý rok lámala hlavu, co s dárky. Později jsem si uvědomila, že je důležité člověku darovat něco z jeho života, něco, co využije a bude s láskou a potěšením užívat. Samozřejmě i svetr s vánočním motivem může být řešením, ale pokud chcete být o kousek kreativnější a máte doma aktivního cyklistu srdcem i duší, máte to vyhrané.

Předtím, než budete něco kupovat, je důležité ověřit si velikost obdarovaného. A jak na to? Jednoduše ze šatníku vytáhněte cyklistickou bundu, dres nebo kalhoty a zkontrolujte velikost. Popřípadě si můžete vzít dres a odměřit délku rukávu od kolárku až po konec a šírku pod rukávy. S rozměry vám mohou pomoci velikostní tabulky.

Další důležitou pomůckou při výběru dárku je podívat se na barvu a typ kola. Většina cyklistů si vybírá oblečení hlavně tak, aby jim ladilo ke kolu. Důležitým faktorem je i to, jestli jezdí na silničním anebo horském kole.

Výbornou pomůckou může být inspirace jinými cyklisty - rozklikněte si nejprodávanější produkty, které se vám zobrazí nahoře.

Připravila jsem si pro vás pár typů na dárky, kterými potěšíte každého cyklistu:

Funkční prádlo UYN

Pokud vsadíte na značku UYN, zabezpečíte svému cyklistovi příjemnou jízdu v teple a suchu, nadstandardní komfort, nejlepší materiály a nejpropracovanější funkce jak pro amatérské tak i profesionální sportovce. Jednoduše všechno v jednom, toto prádlo se dá využívat při všech možných sportech.

Trička NU. by HOLOKOLO

Tričko z naší NU. by HOLOKOLO kolekce zaručeně potěší každého milovníka cyklistiky. Tričko se dá využít jak ve volném čase tak i během pracovní doby. Tato kolekce vznikla zejména pro ty, kdo chtějí svoji vášeň k cyklistike prezentovat také mimo své trasy jezdění. Trička se dají dokonale sladit s džínsy, sakem, či sukní. Hodí se jednoduše ke každému možnému stylu.

Rukavice - CASTELLI CW 6.1 CROSS

Věděli jste, že červená barva je tou nejpopulárnejší při výběru kola, cyklistického oblečení a doplňků? Proto tyto unikátní cyklokrosové rukavice Castelli mohou pro vás být vhodnou volbou. Využívat se dají při  každém chladném výjezdu, ať už na silnici, nebo v terénu.

TERMO Lahev - ELITE ICE FLY MTB 500 ML

Z  vlastní zkušenosti vím, že vám při minusových teplotách může zamrznout nápoj v cyklistickém bidonu. Tahle termo lahev se v mrazivém počasí určitě hodí každému jezdci.

FOTOCHROMATICKÉ BRÝLE TIFOSI – CRIT

Fotochromatické BRÝLE se nezamlží ani při vrcholových sportovních výkonech. Dokážou se přizpůsobit aktuálním světelným podmínkám. Kromě jiného zabezpečují 100% ochranu před škodlivými UVA a UVB paprsky. V černé barvě mohou být velmi příjemným neutrálním doplňkem každého cyklisty. Výhodou je určitě také unisex velikost.

SANTINI COLORE WINTER

U zimní  výbavy je důležité, aby zabečpečovala dostatečný komfort i v extrémních podmínkách. Cyklistické sety jsou navrhované tak, aby jednotlivé kusy oblečení spolu perfektně ladily a fungovaly. Pokud vsadíte na celý set, máte jistotu, že jednotlivé kousky budou nejen funkční ale také stylové.

POUKÁZKA

Když si netroufáte vybrat dárek a raději přenecháte výběr na obdarovaného, naše HOLOKOLO poukázky v hodnotě 1000 a 1500 Kč mohou být skvělým řešením. Touto volbou nic nepokazíte a vaše polovička si dokáže bez problémů vybrat svou oblíbenou značku, barvu či velikost.

Doufáme, že jsme vám ulehčili výběr a najdete svůj dokonalý dárek, který bude pasovat jako ulitý. Tak co, vybrali jste si? Pokud se bojíte nákupu přes internet, stále můžete přijít osobně do naší prodejny, kde vám ochotně poradíme.