HOLOKOLO NA VLASTNÍ KŮŽI>

Co byste udělali, kdyby se vám znenadání ozvala značka, jejíž jste zákazníkem a oslovila Vás ke spolupráci? Co kdybyste se mohli stát ambasadory její první vlastní kolekce, vyzkoušet si produkty na vlastní kůži a přitom zažít profesionální focení? Přesně to se stalo několika našim klientům - cyklistům, které jsme oslovili, aby otestovali naše úplně nové dresy a kalhoty značky Holokolo a strávili s námi den plný zážitků 😊

Setkala se tak opravdu zajímavá parta lidí, které spojuje stejná vášeň k cyklistice. Zatímco někteří s jezděním jen nedávno začali, jiní se mu věnují roky, ba dokonce i soutěžně. Chtěli jsme, aby Holokolo obstálo při všech typech jízd bez ohledu na věk, pohlaví či výkon cyklisty.

Aby byl náš tým kompletní, doplnili jsme ho o zkušené profíky – fotografa Petra Kubaľáka a videoprodukci Z.matek studio.

 

Focení probíhalo od časného rána, kdy se naši ambasadoři poprvé seznámili s kolekcí, vyzkoušeli si dresy i kalhoty a každý si vybral svého favorita.

Šlapat do pedálů se začalo přímo s východem slunce a náš peloton makal naplno. I když je role ambasadora skutečně lákavá a zajímavá, naše jezdce čekaly při focení také nové výzvy. Vyzkoušeli si například jízdu za autem, z kterého se fotilo, focení v podzemí anebo na ulici, která ještě není otevřená pro veřejnost (za což velmi děkujeme skvělému týmu HB Revis). Vždyť co bychom neudělali pro dobrý záběr. Doslova - náš fotograf se neváhal vyšplhat do výšky 10 metrů a fotit tak naše modely z nadhledu!

 

O nové zkušenosti a zážitky fakticky nebyla nouze. Presvědčte se o tom sami: