• Vrácení do 30 dnů
  • Doprava zdarma od 1899 Kč

O autorovi

JARNÍ TRÉNINK: Tipy na skvělý start do sezony

JARNÍ TRÉNINK: Tipy na skvělý start do sezony

Přicházející brzké jaro přináší ideální podmínky k jízdě na kole. S nástupem příznivých teplot a díky delším dnům nastal ten správný čas odstartovat novou sezonu. V tomto příspěvku se podíváme, na co byste se měli zaměřit v jarním tréninku, abyste dosahovali co nejlepších výsledků během celého roku. Pokud chcete mít jasnou představu, jak vykročit do sezony  správnou nohou, následující článek je určený právě vám. 

Jak může cyklistika v zimě posílit imunitu

Jak může cyklistika v zimě posílit imunitu

Zimní období je specifické svými výkyvy počasí. Určitě to každý z vás zná. Jeden den je krásná zima jako z pohádky, ale další den začne pršet, popřípadě se oteplí třeba o 10 stupňů. Takové výkyvy počasí vytvářejí ideální podmínky k prochladnutí a infekčním nemocem, které nám do života jednoduše nepasují. Jak si posílit imunitu v tomto období, právě díky zimní cyklistice, najdete v následujícím článku.   

Michalov Test zimní bundy Holokolo 2in1 winter

Michalov Test zimní bundy Holokolo 2in1 winter

S příchodem pravého zimního počasí není třeba rezignovat na outdoor aktivity a věnovat se pouze indoor sportování. Právě naopak, pořádná zábava začíná právě venku. Pokud patříte ke zkušeným zimním sportovcům, určitě víte, že bez kvalitní zimní bundy se v tomto období neobejdete. V průběhu posledních týdnů jsem měl možnost testovat novinku z produkce Holokolo, bundu s názvem 2in1 winter. Jak obstála na kole a také při jiných sportech se dozvíte v následující recenzi.