• Návrat na 30 dnů
  • Doprava zdarma od 1899 Kč

O autorovi

Recenze bundy Holokolo 2in1

Recenze bundy Holokolo 2in1

Když jsem se dozvěděla, že Holokolo vydalo novou zimní bundu, ihned jsem si ji našla a začala jsem si pročítat její parametry. V první řadě mě zaujala cena, která působila jako překvapivě vysoká v porovnání s cenou dresů téže značky. Poté, co jsem si pročetla další parametry, z jaké látky je bunda ušita a fakt, že “2in1” znamená odepínatelnou vnitřní vestu, začala mi cena bundy dávat smysl.

7 + 1 tipů na vánoční dárky pro cyklisty

7 + 1 tipů na vánoční dárky pro cyklisty

Vánoce se opět blíží, a tak přichází čas vrhnout se do nakupování dárků. Někdy se inspirace objeví sama, jindy vám nezbyde nic jiného, než nakoupit ponožky a kosmetiku jako každý rok. Pokud se vaši blízcí věnují cyklistice, tak zpozorněte. Máme pro vás několik tipů, které vám pomohou zachránit vánoční klid přímo teď z vašeho obýváku. Nemusíte se tak stresovat v přeplněných nákupních centrech s počtem dárků, které je ještě potřeba vymyslet a nakoupit. 

5 tipů, jak si užít cyklistiku i na podzim

5 tipů, jak si užít cyklistiku i na podzim

Léto se pomalu blíží ke konci, děti se vrátily do škol a období letních dovolených je také pryč. Teplé letní počasí už je spíše výjimkou, slunce začne brzy vycházet v době, kdy už jste v práci a ani odpoledne už to nebude s viditelnost ideální. S příchodem podzimu se u mnoha lidí začíná objevovat zhoršená nálada, se kterou je nejlepší bojovat pohybem. Ale jak zamezit tomu, aby vás zhoršená viditelnost a chladnější deštivé počasí neomezovali ve sportovním vyžití? Přesně na to se v tomto článku podíváme.